Aprašymas
G.M. COLLIN DARK SPOT – pažangus veido serumas, skirtas įsisenėjusių pigmentinių dėmių, netolygaus odos atspalvio ir matomų senėjimo požymių priežiūrai.
Formulėje derinamos keliais lygmenimis pigmentacijos požymius veikiančios medžiagos: traneksamo rūgštis, niacinamidas, kapsuliuotas kojinės rūgšties kompleksas, azelaino rūgšties darinys, saldymedžio ekstraktas, Sirhamnose® kompleksas ir kitos veikliosios medžiagos. Šis derinys padeda mažinti amžinių bei použdegiminių pigmentinių dėmių matomumą, palaikyti tolygesnį odos atspalvį ir suteikti odai daugiau skaistumo.
Serumas skirtas įvairių tipų odai, kuriai būdingi hiperpigmentacijos požymiai. Reguliariai naudojant padeda palaikyti skaistesnę, tolygesnę ir jaunatviškesnę odos išvaizdą.
Privalumai
- Padeda mažinti įsisenėjusių pigmentinių dėmių matomumą.
- Padeda mažinti amžinių ir použdegiminių pigmentinių dėmių išvaizdą.
- Padeda mažinti naujų pigmentinių dėmių atsiradimo požymius.
- Padeda skaistinti ir tolyginti odos atspalvį.
- Padeda gerinti bendrą odos tekstūros ir išvaizdos tolygumą.
- Padeda mažinti matomus senėjimo požymius ir palaikyti jaunatviškesnę odos išvaizdą.
Veikliosios medžiagos
- 3 % traneksamo rūgštis (Tranexamic Acid) – padeda mažinti hiperpigmentacijos požymių ir pigmentinių dėmių matomumą.
- 5 % niacinamidas (Niacinamide) – vitamino B3 forma, padedanti palaikyti odos drėgmės barjerą ir tolygesnę jos išvaizdą.
- 3 % kapsuliuotas kojinės rūgšties kompleksas (Kojic Acid) – padeda mažinti matomus fotosenėjimo ir pigmentacijos požymius. Fotosenėjimas – ilgalaikio ultravioletinių saulės spindulių poveikio sukelti odos pokyčiai, tokie kaip pigmentinės dėmės, raukšlės ir elastingumo sumažėjimas.
- Monarda didyma ekstraktas (Monarda Didyma Callus Extract) – padeda mažinti tamsių ir šviesių pigmentinių dėmių matomumą.
- Azelaino rūgšties darinys (Potassium Azeloyl Diglycinate) – padeda drėkinti odą ir palaikyti tolygesnį jos atspalvį.
- Saldymedžio šaknų ekstraktas (Glycyrrhiza Glabra Root Extract) – padeda mažinti amžinių pigmentinių dėmių matomumą.
- Sirhamnose® kompleksas (Silanetriol, Rhamnose) – padeda mažinti amžinių dėmių matomumą ir palaikyti stangresnę odos išvaizdą.
- Dygliuotosios kriaušės žiedų ekstraktas (Hydrolyzed Opuntia Ficus-Indica Flower Extract) – padeda palaikyti odos eksfoliacijos procesą ir glotnesnę jos tekstūrą.
Klinikinių tyrimų rezultatai
Oficialiame G.M. COLLIN klinikiniame tyrime nustatyti šie rezultatai:
- 94 % tiriamųjų nustatytas sumažėjęs melanino indeksas (hiperpigmentacijos rodiklis).
- 83 % tiriamųjų nustatytas sumažėjęs tamsių pigmentinių dėmių matomumas.
- 87 % tiriamųjų nustatytas sumažėjęs paraudusių odos sričių matomumas.
Gamintojo atliktame klinikiniame tyrime dalyvavo 45 savanoriai (vidutinis amžius – 62 metai), turintys hiperpigmentacijos požymių. Serumas buvo naudojamas po odos valymo. Produkto veiksmingumas ir toleravimas vertinti tyrimo pradžioje, po 28 ir 56 dienų. Individualūs rezultatai gali skirtis.
Naudojimas
Tepkite ryte ir (arba) vakare po odos valymo ir tonizavimo. Toliau naudokite įprastas veido priežiūros priemones. Dienos metu naudokite apsaugą nuo saulės.
Įspėjimai: Tik išoriniam naudojimui. Vengti patekimo į akis ir ant pažeistos odos. Jei atsiranda sudirginimas, naudojimą nutraukite. Dienos metu naudokite plataus spektro apsaugą nuo saulės. Produktą saugokite nuo šviesos ir karščio. Taip pat laikykitės ant produkto pakuotės pateiktų įspėjimų.
Sudėtis (INCI)
INCI (angl. International Nomenclature of Cosmetic Ingredients) – tarptautinė kosmetikos ingredientų pavadinimų sistema, pagal kurią pateikiamas produkto ingredientų sąrašas.
AQUA/WATER/EAU, NIACINAMIDE, GLYCERIN, PROPANEDIOL, TRANEXAMIC ACID, PENTYLENE GLYCOL, DIMETHICONE, POTASSIUM AZELOYL DIGLYCINATE, HYDROXYACETOPHENONE, MONARDA DIDYMA CALLUS EXTRACT, MANNITOL, RHAMNOSE, KOJIC ACID, HYDROLYZED OPUNTIA FICUS-INDICA FLOWER EXTRACT, HYDROLYZED BRASSICA NAPUS SEEDCAKE EXTRACT, GLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACT, SILANETRIOL, TOCOPHERYL ACETATE, VACCINIUM MACROCARPON (CRANBERRY) FRUIT EXTRACT, ERGOTHIONEINE, PALMITOYL TRIPEPTIDE-1, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL, POLYSORBATE 20, BUTYLENE GLYCOL, ACACIA SENEGAL GUM, XANTHAN GUM, CITRIC ACID, POLYSILICONE-11, PHOSPHATIDYLCHOLINE, DISODIUM EDTA, FRAGRANCE/PARFUM, CARBOMER, SODIUM LACTATE, DECYL GLUCOSIDE, CETYL ALCOHOL, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, TETRAMETHYL ACETYLOCTAHYDRONAPHTHALENES, SODIUM CHLORIDE, HEXYLENE GLYCOL.
INCI šaltinis: oficialioje G.M. COLLIN Europos svetainėje pateikta produkto sudėtis (anglų k.).
Svarbu dėl sudėties: SkinStudio pateikia ingredientų sąrašą remdamasi nurodyto šaltinio informacija. Gamintojas gali atnaujinti produkto formulę, todėl internetinėje svetainėje paskelbtas ingredientų sąrašas gali skirtis nuo įsigytos prekės sudėties. Aktualiausią konkretaus produkto INCI rekomenduojame tikrinti ant originalios gamintojo pakuotės – buteliuko, indelio, dėžutės ar kitos pakuotės dalies, kurioje nurodyta sudėtis. Tai ypač svarbu, jei esate alergiški ar jautrūs tam tikriems ingredientams.
Gamintojas ir platintojas
Prekės ženklas: G.M. COLLIN.
Gamintojas: Laboratoires Dermo-Cosmetik, Kanada.
Produkto tiekėjas SkinStudio: UAB „Medexy“, Lietuva.
Apie prekės ženklą ir gamintoją
G.M. COLLIN – profesionalios dermatologinės kosmetikos prekės ženklas, kurio istorija prasidėjo Prancūzijoje 1957 metais. Vėliau prekės ženklo produktų kūrimas ir gamyba buvo plėtojami Kanadoje.
Prekės ženklas daug dėmesio skiria biotechnologijų, augalinės ir jūrinės kilmės ingredientų derinimui bei klinikiniams tyrimams. G.M. COLLIN asortimente – profesionalios ir kasdienės odos priežiūros priemonės, skirtos įvairiems odos poreikiams, įskaitant drėkinimą, pigmentacijos požymių priežiūrą ir matomų senėjimo požymių mažinimą.
Laboratoires Dermo-Cosmetik – Kanadoje veikianti bendrovė, susijusi su G.M. COLLIN profesionalios kosmetikos produktų kūrimu, gamyba ir klinikiniais tyrimais.










Reviews
There are no reviews yet.